ثبت شرکت گردشگری

اصطلاح توریست ( جهانگرد ) از قرن نوزدهم معمول شد. در آن زمان اشراف زادگان فرانسه می بایست برای تکمیل تحصیلات و کسب تجربه های لازم زندگی اقدام به مسافرت می نمودند ، این جوانان در آن زمان توریست نامیده می شدند و بعدها در فرانسه این اصطلاح در مورد کسانی به کار می رفت که برای سرگرمی و وقت گذرانی و گردش به فرانسه سفر می کردند و بعداَ با تعمیم بیشتر به کسانی اطلاق می شد که اصولاَ به این منظور به سفر می رفتند.
امروزه، با افزایش تقاضای مسافرت و توسعه وسایل سفر، اقامتگاه ها، خدمات و تسهیلات جهانگردی و به ویژه هلدینگ های بزرگ گردشگری ، گردشگری به یک صنعت بسیار مهم در تمام جهان تبدیل شده است.
بنا به اهمیت موضوع، در این مقاله قصد داریم تا به ضوابط قانونی ثبت شرکت گردشگری بپردازیم. لازم به یادآوری است شما بزرگواران علاوه بر مطالعه ی نوشتار ذیل، جهت دستیابی به مشاوره ی دقیق و کاربردی در رابطه با نحوه ی ثبت شرکت می توانید با همکاران ما در ثبت ایده ی نو در تماس باشید.

  • مجوز ثبت شرکت گردشگری

موضوع فعالیت مربوط به سازمان فرهنگی و گردشگری نیاز به اخذ مجوز از سازمان حج و زیارت، سازمان میراث فرهنگی ، گردشگری و سازمان هواپیمایی دارد.
شرایط صدور مجوز برای ثبت شرکت گردشگری:
الف) شرایط اشخاص حقیقی :
1- تابعیت ایران
2- متدین به دین اسلام یا سایر ادیان به رسمیت شناخته شده در قانون اساسی
3- عدم اعتیاد به مواد مخدر بنا به تایید مراجع ذی صلاح
4- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
5- داشتن حداقل 25 سال سن
6- کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت از آن برای متقاضیان مرد
7- داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی
8- نداشتن اشتغال دیگر که مانع فعالیت مورد نظر باشد.
9- داشتن حداقل 3 سال سابقه کار مفید مرتبط با فعالیت مرتبط و صلاحیت شغلی
تبصره) مجوز تاسیس و فعالیت دفتر برای اتباع بیگانه فقط در قالب اشخاص حقوقی و با رعایت قوانین و مقررات مربوط صادر می شود.
ب) شرایط اشخاص حقوقی :
1- تابعیت ایران
2- ارتباط موضوع فعالیت شخص حقوقی با فعالیت های موضوع آیین نامه نظارت بر تاسیس و فعالیت دفترهای خدمات مسافرتی،سیاحتی،جهانگردی و زیارتی
3- سپردن تضمین
متقاضی مجوز تاسیس دفتر مکلف است تضمین معتبر به میزان حداقل پنجاه میلیون ریال برای هر مجوز به مرجع صدور مجوز به عنوان حسن انجام کار و تضمین تعهد تسلیم نماید. مبلغ تضمین هر دو سال یکبار با توجه به شاخص تورم اعلام شده از بانک مرکزی ایران توسط مرجع صدور مجوز قابل افزایش است.
همچنین ، متقاضیان تاسیس دفتر، باید محلی را با شرایط ذیل جهت انجام فعالیت خود به تشخیص مرجع صدور مجوز، دارا باشد.
الف- مساحت دفتر 40 الی 70 متر مربع (با توجه به میزان تقاضا و موقعیت به تشخیص مرجع صدور مجوز)
ب) کاربری تجاری یا اداری محل دفتر
پ) ارایه مدرک معتبر رسمی مبنی بر تصرف مالکانه یا استیجاری محل دفتر
متقاضی باید نام و نشان دفتر خود را به مرجع صدور مجوز اعلام کند تا پس از تایید مورد استفاده قرار دهد. نام انتخابی باید دارای مفهوم متناسب با فعالیت دفتر بوده و از نام های غیر فارسی و غیر متعارف نباشد.
متقاضیان تاسیس دفتر باید یک نفر را به عنوان مدیر فنی به مراجع مربوط حسب مورد معرفی نمایند.مدیر فنی ضمن دارا بودن شرایط اشخاص حقیقی که گفته شد می بایست شرایط ذیل را داشته باشد :
1- آشنایی کامل به یکی از زبان های خارجی ترجیحاَ انگلیسی و مورد متقاضیان دفتر خدمات زیارتی ترجیحاَ عربی
2- ارایه گواهینامه فارغ التحصیلان از آموزشگاه ها و مراکز آموزش عالی و مدارس حرفه ای خدمات مسافرتی و سیاحتی- جهانگردی یا مراکز آموزشی وزارتخانه های مرتبط
نکته :
_ فعالیت اتباع خارجی در سمت مدیر فنی منوط به دارا بودن پروانه معتبر اشتغال و تایید صلاحیت فنی آن ها به وسیله مرجع صادر کننده مجوز است.
_ مدیر فنی در هر حال نمی تواند مدیر فنی بیش از یک دفتر باشد و موظف است تمام وقت در محل دفتر حاضر باشد.

  • مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت گردشگری

1- کپی کامل تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل شناسنامه
2- کپی کارت ملی و اصل آن
3- کپی کارت پایان خدمت و اصل آن ( ویژه آقایان )
4- شش قطعه عکس سه در چهار
5- مدارک مربوط به سابقه کار و پرداخت بیمه
6- اظهارنامه رسمی ثبت شرکت ها برای اشخاص حقوقی
7- کپی آخرین مدرک تحصیلی به همراه اصل مدارک
با ارائه ی مدارک فوق ، به کارشناسان زبده ی ثبت شرکت ایده می توانید با خیالی آسوده کلیه امور ثبتی خود را به ما بسپارید.
ثبت شرکت ایده
{ با ما به روز باشید }


تهران، جردن، خیابان دستگردی، به سمت خیابان ولیعصر، پلاک 377، ساختمان بانک خاورمیانه، طبقه 5، واحد 10
0219669
کلیه حقوق محفوظ است