حمل و نقل از ارکان مهم تجارت بوده و بسط و ترقی تجارت مرهون ترقیات آنست. بدون توسعه حمل و نقل، تجارت فقط جنبه محلی داشته و تجارت بین المللی به صورت امروزی تحقق پیدا نمی کند. حمل و نقل عملی است که در توزیع ثروت دخالت داشته و اجناس را در دسترس مصرف کنندگان قرار می دهد. در زمان سابق هر تاجری شخصاَ حمل و نقل مال التجاره خود را انجام می داد ولی امروزه حمل و نقل مال التجاره از تجارت معمولی کاملاَ مجزی بوده و رشته بخصوصی را تشکیل می دهد .
قانون تجارت ایران تصدی به حمل و نقل را چه از راه خشکی و چه از راه هوا و چه از راه آب عمل تجاری می داند ولی مقررات قانون تجارت ما بیشتر مربوط به حمل و نقل از راه خشکی است و نسبت به حمل و نقل دریایی و هوایی مقررات مخصوصی وجود دارد. مقررات حقوق دریایی و حمل و نقل با وسایل آبی از زمان قدیم دارای اهمیت بسیار بوده و اغلب کشورهای دنیا قبل از تدوین قوانین مخصوص برای تجارت دارای مقررات خاصی برای این رشته بوده اند و از طرف دیگر با توسعه روزافزون هواپیمایی حمل و نقل هوایی نیز اهمیت خاص کسب نموده است به طوری که درباره حمل و نقل دریایی و هوایی کنفرانس های بین المللی بسیاری تشکیل شده و دول مختلف با عقد قرارداد یا با قبول طرح های تهیه شده از اصول متحدالشکلی پیروی می نمایند. در ایران نیز قوانین مخصوصی روی اصول حمل و نقل هوایی تصویب گردیده است. در این نوشتار، برآنیم تا به الزامات قانونی ثبت موسسات و شرکت های حمل و نقل هوایی بپردازیم. خواهشمندیم تا انتهای این مقاله ما را همراهی بفرمایید.
ثبت شرکت حمل و نقل هوایی، منوط به اخذ مجوز از سازمان هواپیمایی کشور می باشد. جهت تشکیل این نوع شرکت ، نیاز به حداقل دو میلیارد ریال سرمایه نقدی است.
شرایط عمومی جهت ثبت شرکت حمل و نقل هوایی :
شرایط مدیر عامل شرکت یا مدیر عامل اجرایی موسسه :
مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت حمل و نقل هوایی :
در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با ما تماس حاصل نمایید.
ثبت ایده
{ با بهره گیری از مجرب ترین کارشناسان ثبتی }