نحوه ی ثبت تغییر ادرس شرکت ها | ثبتیکال

نحوه ی ثبت تغییر ادرس شرکت ها

نحوه ی ثبت تغییر ادرس شرکت ها
امتیاز این پست

پس از ثبت شرکت و تنظیم اساسنامه ،هر شرکتی بنا بر دلایل مختلف ممکن است مجبور با ایحاد تغییرات در مواد اساسنامه شود، معمولا اعمال تغییرات برای شرکت ها بلامانع می باشد لذا موظف هستند تمامی این تغییرات احتمالی را به مرجع ثبت شرکت ها اطلاع داده و به ثبت برسانند. ثبت این تغییرات با تنظیم صورت جلسه با رعایت اصول و ضوابط از سوی هیئت مدیره و ارائه آن به مراجع ثبت امکان پذیر می باشد.
از جمله رایج ترین این تغییرات ، تغییر آدرس شرکت می باشد. این آدرس که به نشانی محلی در اساسنامه به عنوان محل فعالیت شرکت معرفی شده است اطلاق می شود بنا به دلایل بسیاری ممکن است تغییر نماید و اعلام آن به مرجع ثبت اجباری می باشد.
بنابراین در این مقاله شرایط اعلام تغییر آدرس پس از ثبت شرکت را بررسی می نماییم:
•تغییر ادرس در تمامی شرکت ها به موجب صورتجلسه مجمع عمومی فو ق العاده قا بل ثبت  است البته لازم به ذکر است که اختیار تغییر محل شرکت در ثبصره بند 3 اکثر اساسنامه های شرکت های سهامی خاص و شرکت های با مسئولیت محدود به هیا ت مدیره نیز واگذار شده است در این تبصره امده است که هیات مدیره می تواند به هر کجا که صلاح و مصلت است ادرس شرکت را تغییر دهد و شعباتی برای شرکت تاسیس نماید پس تغییر ادرس توسط تصمیم هیات مدیره ( در صورتی که در اساسنامه چنین اختیاری به هیات مدیره داده شده باشد ) و یا مجمع عمومی فو ق العاده بلامانع می باشد.
مدارک مورد نیاز برای ثبت تغییر آدرس
1-کلیه ی مدارک ثبتی شرکت
2-صورتجلسه ی تغییر آدرس تنظیم شده که به امضای سهامداران و یا اعضای هیات مدیره رسیده باشد
3-کلیه ی مدارک تغییرات شرکت(در صورت وجود تغییرات)
توجه داشته باشید که مراحل تغییر آدرس شرکت با توجه به نوع شرکت متفاوت است ( به  بررسی رایج ترین انواع شرکتها (سهامی و مسئولیت محدود) خواهیم پرداخت )
مراحل تغییر آدرس شرکت با مسئولیت محدود
در تغییر آدرس شرکت با مسئولیت محدود،مجمع عمومی فوق العاده جلسه ای را تشکیل داده و صورتجلسه ی مربوط به موضوع را تنظیم می نماید که کلیه ی اعضای شرکت (شرکا) با قید کردن مقدار سهام خود باید آن را به امضاء برسانند.
در صورتی که تعداد شرکا زیاد باشد مطابق با ماده 109 قانون تجارت، هیأت نظار انتخاب شده و اسامی اعضای هیأت نظارت در صورتجلسه تنظیمی درج می گردد و آنها باید صورتجلسه را امضا کنند. این صورتجلسه باید حداکثر یکماه بعد از تاریخی که مجمع تشکیل شده به وسیله اعضای شرکت یا وکیل رسمی آن به اداره ثبت شرکتها تحویل داده شود و ثبت گردد.
هر زمان اختیار تغییر محل شرکت در اساسنامه ی آن به هیأت مدیره داده شده بود، هیأت مدیره باید صورتجلسه ای در رابطه با ثبت تغییر محل تنظیم نمایند و اگر تغییر محل از یک شهرستان به شهرستان دیگر صورت بگیرد پرونده شرکت مربوطه مطابق بادرخواست هیأت مدیره و تنظیم و تصویب صورتجلسه به شهرستان مربوطه ارسال می شود.
مراحل تغییر آدرس شرکت سهامی:
الف –تشکیل جلسه مجمع عمومی فوق العاده و تنظیم صورت جلسه که به امضای هیات رئیسه رسیده باشد.
ب- رعایت تشریفات دعوت بر اساس قانون تجارت و اساسنامه شرکت.قابل ذکر است هر گاه اختیار تغییر محل شرکت در اساسنامه به هیات مدیره شرکت تفویض شده باشد،هیات مدیره با تنظیم صورت جلسه نسبت به ثبت تغییر محل شرکت اقدام می کند.چنانچه تغییر محل شرکت از یک شهرستان به شهرستان دیگر باشد،باید پرونده شرکت به شهرستان مربوطه با درخواست هیات مدیره با تصویب و تنظیم صورت جلسه ارسال شود.
با توجه به مطالب ارائه شده می توان اشاره کرد که به طور کلی، شرکت ها برای اعلام تغییر در آدرس می توانند بدین طریق عمل نمایند:
تنظیم صورتجلسه و امضا ذیل تمام اوراق توسط شرکا
مراجعه به سامانه ی ثبت شرکت ها به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir جهت اعلام درخواست تغییر آدرس شرکت
بارگذاری مدارک و درج اطلاعات خواسته شده در سامانه ی فوق
ارسال مدارک از طریق پست به اداره ثبت شرکتها
مراجعه به اداره ثبت شرکت ها و پرداخت هزینه های قانونی مقرر جهت اخذ آگهی تغییرات
پرداخت هزینه روزنامه و صدور اگهی

البته توجه داشته باشید که طی تمامی مراحل . انجام صحیح آن بسیار حائز اهمیت می باشد، در صورت نیاز به مشاوره جهت اعلام هرگونه تغییرات و تنظیم صورت جلسه مشاورین ما در خدمت شما عزیزان می باشند.


تهران، جردن، خیابان دستگردی، به سمت خیابان ولیعصر، پلاک 377، ساختمان بانک خاورمیانه، طبقه 5، واحد 10
0219669
کلیه حقوق محفوظ است